Agen

Kelebihan Mendaftar Sebagai Agen


Maklumat penting yang amat perlu difahami:
eLQirani-Reload adalah bukan MLM, yang mungkin membebankan agen topup, sesetengah syarikat topup yang berasaskan MLM menjadikan konsep sistem piramid, seperti yang anda tahu menjadikan keuntungan tertinggi, setiap apa yang dilakukan oleh orang bawahan.
CONTOH: Celcom 5%, apabila anda join menjadi agen topup syarikat XX, anda akan mendapat keuntungan sebanyak 2.5%. Seterusnya apabila anda mencari downline seperti yang disyaratkan baru anda akan mendapat 5% keuntungan tertinggi. KAMI TIDAK AMALKAN di eLQirani-Reload , sebaliknya, anda menyertai perniagaan ini sudah mendapat keuntungan tertinggi, tidak perlu mencari downline yang tidak membawa hasil kepada anda.


Kelebihan 1 : Kadar Keuntungan Tinggi
Sebagai agen kami, anda boleh membeli topup dari 3 telco utama dengan harga lebih rendah. Ini bermakna anda boleh berjimat daripada membeli di kedai.
Ataupun jika anda menjual topup tersebut kepada rakan-rakan anda, anda akan beroleh keuntungan mengikut telco seperti berikut :

Komisen akan dibayar terus (melalui akaun topup) kepada anda setiap kali anda melakukan transaksi topup. Ini bermakna, sekiranya baki akaun topup anda ialah RM100 dan anda topup prepaid pelanggan dengan nilai RM10, server akan memotong RM9.50 sahaja dari nilai tersebut. Daripada transaksi itu, baki yang tinggal di dalam akaun anda ialah RM90.50. Server akan menghantar mesej kepada anda memaklumkan topup sudah berjaya dan makluman baki terkini.Kelebihan 2 : Yuran RM 30 Seumur Hidup
Betul !!! Tiada yuran bulanan, tiada maintainaince bulanan. Hanya RM 30.00 sekali seumur hidup dan anda terus menikmati semua kelebihan sebagai agen!

Jika anda menggunakan Celcom, untuk diri sendiri, dengan topup RM 50 sebulan, anda telah berjimat RM 30 setahun sebagai agen kami. Kalau 10 tahun, jumlah penjimatannya dah jadi RM 300.
Kelebihan 3 : Tiada Modal Permulaan
Kami tidak menetapkan modal permulaan anda. Terpulang kepada anda untuk merancang perniagaan anda. Jadi tak perlu risau tentang risiko kerugian. Tak perlu simpan stok dan boleh tambah modal bila-bila masa.

Ini perniagaan yang fleksible dan mengikut kemampuan anda, tapi tetap menguntungkan!Kelebihan 4 : Tambah Modal Minimum RM 50
Kami tidak membebankan anda untuk memulakan bisnes topup anda. Kerana itu, anda boleh menambah modal hanya dengan nilai seminimum RM50 sahaja. Percayalah, jika anda benar-benar ingin menjana pendapatan dengan bisnes ini, anda pasti mampu menjual topup bernilai lebih RM 50 dalam tempoh sehari.Memalg pasti berbaloi juga walaupun untuk kegunaan diri anda sendiri, mahupun ahli keluarga anda.Kelebihan 5 : Komisen Agen Dapatkan Agen RM 10
Untuk membantu anda menjana lebih pendapatan di sini* kami telah memperkenalkan program Agen Dapatkan Agen ini. Dengan program ini, anda akan menerima komisen bernilai RM10 bagi setiap agen baru yang anda daftarkan.

Idea Menjana Keuntungan:
Anda mengajak 3 orang rakan anda untuk menjadi agen bersama-sama. Maka, dengan pendaftaran 1 agen, anda akan mendapat RM10. Maka:
3 Orang X RM10 = RM30
Tengok!! sudah kembali yuran anda.
Katakan secara tetap anda mendaftarkan agen seramai 3 orang sehari, maka:
RM30 X 3 Orang Sehari X lagi 30 Hari = RM2700 Sebulan 
Teneok!! tu nilai yang anda akan terima. tu baru sebulan, jika setahun??
Income sambilan ni!! KELEBIHAN SECARA RINGKAS,  
Renungkan Dan Berfikirlah Dengan Kelebihan Ini:
 • -Urusniaga topup boleh dilakukan pada bila-bila masa.
 • -(24 jam 7 hari seminggu) Server 24jam beroperasi.
 • -Jual Reload prepaid serendah RM 3.00 sehingga RM 100.00
 • -Boleh menjual topup untuk ketiga-tiga telco utama (Celcom/Maxis/Digi).
 • -Permintaan yang tinggi , tidak ada istilah rugi produk prepaid .
 • -Margin keuntungan yang tinggi sehingga 5 %.
 • -Memperolehi laporan melalui sms setiap kali urusniaga topup dilakukan.
 • -Perniagaan boleh dijalankan di rumah, di tempat kerja (pejabat), di kolej atau   universiti asalkan anda boleh menggunakan telefon bimbit .
 • -Sah disisi undang-undang.
 • -Bukan skim cepat kaya, ini perniagaan yang wujud depan mata, tiada tersem`unyi.
 • -Tiada maintain mingguan,bulanan atau tahunan.
 • -Tidak mengunakan sistem piramid.
 • -Kebebasan masa.Anda adalah BOS.Anda boleh mengubah jadual sendiri.
 • -Keahlian seumur hidup.
 • -Layak untuk semua lapisan umur.
 • -Produk yang terlaris dipasaran Malaysia.
 • -Tiada yuran selenggaraan setiap bulan dan lain-lain selenggaraan.
 • -Tak perlu sewa kedai,bayar elektik/air,lesen perniagaan, minyak kenderaan, parking dll


Salam Kejayaan dari eLQirani-Reload


  LinkWithin

  Related Posts with Thumbnails